mooaass

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Moa Lindqvist - 21 februari 2010 23:20

fyyfan, johans pappa släppte av oss hos jonas förut för att jag skulle träffa lillasyster som va där. Och sen iaf när vi vid halv 10 skulle åka in te stan igen så startar inte bil fan! :@ Så efter mycke om och men så kom mamma och hämta oss, och givetvis på vägen in te stan så börjar motorn o koka, bilen höll på o stanna för att de inte fanns nån bensin, de va is på insidan av rutan på mammas sida så jag fick typ berätta när hon skulle svänga, värmen funka inte. Vi fick följa med upp te statoil o tanka sen släppte hon av oss hemma.

Jag har inte ätit på hela jävla dan, fattar ni att jag är hungrig och grinig nu eller? mamma fick med sej makaroner och ägg hemifrån, och johan ska strax gå ner te sleven och köpa nånting att ha till, sen ska jag göra en fet jävla makaronlåda och äta som aldrig förr! gaaaash...

Av Moa Lindqvist - 21 februari 2010 09:30

gomorron

 

 

Vakna alleles nyss typ av att stefan ringde te johan och sa att vi snart skulle åka. Vi ska visst te tiveden och skotta massa snö idag. Vilket är super bra nu när jag har pajjat mitt knä.. :/eller inte..

Ja i får la se vad som händer..

Har igentligen ingen lust alla att åka ut dit men, igår så sa jonas att han nog skulle komma ut, han räddar förhoppningsvis min dag ! hah(y)

 

för de första så äre hur jävla kallt som helst att åka omkring i en traktor så de utsätter jag mej inte för, och för de andra så ska dom mest skotta tak idag, och de utsätter jag mej inte heller för i och med att jag är extremt höjdrädd.  

Så jag får väl snällt sitta inne hos johans farmor hela dan..

 

  

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards