mooaass

Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Moa Lindqvist - 20 mars 2010 21:44

hallåh

 

Shit vad tråkigt jag har ;/ skulle väl ha varit med jonas idag men de blev nog inte så ?

Har iaf precis varit ute med Melinda, hon skulle åka hem. Johan surar, jag har tråkigt, johan kollar på tv, jag sitter här, och jag är hungrig.. Ah de e väl allt som händer just nu ;/ bläh bloggar senare..

  

Av Moa Lindqvist - 20 mars 2010 18:55

hallou

 

somna sent igår fastän jag hade bestämt att inte gö de ;/ haha, men roligt hade ja iaf!

Gick ju då te peter o madde runt halv 9 igår, va där nån halvtimme sen spåra allt ur + johan tyckte de va träligt att en som va där höll på o tjata om att personen ville prata med honom men hon vart skapligt dissad ;)  så vi drog efter att ha blivit halvt anklagade för att ha snott sprit. hallååh???;O Eller ja inte vi men lollo bara för att hon tydligen har dåligt rykte?? Omoget tycker jag.. Jag va riktigt förbannad där ett tag.. Sen iaf så gick vi o satte oss i en busskur vid lilla ica och väntade på bättre tider typ, Sen blev de att gå hem. Sen vid 12 nån gång så prata lollo med pata så de blev att dra te klubben där de va lite folk. Trevligt trevligt :) Eller ja förutom såna där pundare typ. Usch äckligt! Sen gick jag och johanna in och på toa och när vi kom tebax så hade alla typ dragit , haha :P sen kom jonas iaf och hämta mej och gustav , så körde vi hem honom och sen hem med mej :)

Ganska lyckad kväll ändå.

 

Sen äre en sak jag inte riktigt förstår? 8 utav 10 människor som bor i askersund har haft nån typ utan könssjukdom (troligen klamydia) . Jag menar om tex jag skulle få de , skulle jag få ryktet efter mej då att jag är "klamydia moa, eller skabb moa?" Jag kan säga ärligt talat att jag skulle slå ihjäl den/dom som kallade mej för de. Men nu alla dom som faktist har/haft tex klamyda har dom fått nått rykte av de ?? Nej inte vad jag har hört, men hur kommer det sej då att en mycke nära vän till mej fick det för 3 år sen och fortfarande har ryktet efter sej???

Så den Jäveln som kallar henne för de igen inför mej åker bokstavligen på stryk,, för nu jävlar börjar jag bli trött på de här. Konstigt att inet jag får dåligt rykte då utav jag är med människan ?? Hejsan det är jag som är klamydiamoa :)

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards