mooaass

Alla inlägg under december 2010

Av Moa Lindqvist - 9 december 2010 11:23

13. Den här

 

 veckan



Har varit superdålig hittills.. Usch, jag är inne i nån psyk period där allting bara känns jätte jobbigt. Jag vill inte träffa eller prata med nån, men jag blir samtidigt sur när ingen hör av sej, jag tänker på min farmor och saknar henne 24/7, jag tänker på alla problem som finns i mitt såkallade förhållande jag har, och jag tänker på allt som händer där hemma. Jag tror att det har blivit för mycke för mej nu, och jag visste att de skulle koka över nån gång.. Så kortfattat: sur och irriterad= dålig vecka!



Av Moa Lindqvist - 7 december 2010 22:10

Bad

 

Höhö, jag bada Maja nyss,. Hon får panik i början men sen när man tvättar magen på henne så blir hon gör lugn, och tycker att de e jätte mysigt    min lilla tjej är så duktig ! Men så fort jag rör hennes päls när jag är blöt så börjar de klia typ överallt ;/ Jag tål ju inte hundar igentligen, men de e nånting med just dom här raserna som gör att de går bra så länge jag inte tvättar henne .. Förra ägaren va oxå hundallergiker men de funka jätte bra för henne oxå. skumt..

 

Min lilla råtta ;)


                  

Av Moa Lindqvist - 7 december 2010 12:58

Trött!

 

 

Jag tror seriöst att jag somnar snart    är så fruktansvärt trött.. Och jag får inte åka hem förens kvart i 3   

 

Åkte in te skolan i morse, och fick vänta typ en timme på sandra, sen gick vi in på lektion och va där i typ 40 min, sen va de lunch. Och vi har typ inge o göra på lektionerna idag så hon åkte hem och jag är med mamma (hon pluggar ju oxå på kvarntorp), och nu sitter vi och väntar på att min bror ska komma hit kvart i 3 och hämta nått jävla papper, sen får vi åka hem.. suck! Sen blire att gå ut med Maja, sen ska jag ta mej tusan sova! hemsk dag...

Av Moa Lindqvist - 6 december 2010 14:49

12. I min

 

handväska

 

 

När det gäller väskor så blir jag nästan lite rädd för mej själv.. Folk slutar aldrig o förvånas över vad man kan hitta i dom.. De e allt ifrån flera år gamla halstabletter till gosedjur ;o haha.. Jag rensar typ aldrig ur dom. Som en gång när jag kom te skolan så hade jag på morgonen missat ett par trosor som låg i, liite pinsamt när jag upptäckte de ;o hah.. Men det som Alltid ligger  väskan är väl typ skolgrejjer, penna, plånbok och nycklarna :)

Av Moa Lindqvist - 5 december 2010 14:15

11. Mina syskon


Ah jag har en lillasyster som hetr Melinda, hon är 11 år och bor hemma hos mamma och pappa på fatburen. Hon är typ en minikopia av mej, hon gråter över minsta lilla men är jävligt tuff ;) haha. Hon är grymt duktig på o sjunga och spela piano.

 

Storasyster heter Madelene Men kallas för maddis, hon är 23 år. jag tyckte väldigt illa om henne när jag va liten, men de har växt bort   Nu är jag med henne nästan varje dag. Hon bor typ 100 meter ifrån johans lägenhet så de e nära och bra , Sen så är hon ju mamma till min lilla prins Emil oxå :)

 

Och sist men inte minst så har jag en bror som heter Pierre, men kallas för Pirren. Han bor i örebro med sin tjej. han är 22 Och jag vet inte riktigt vad han jobbar med (HAHA). Vi har typ ingen kontakt alls, vi träffas ibland när hela familjen är samlad typ. Vi grattar inte ens varann när vi fyller eller så. Jag vet inte varför de har blivit så, för vi lekte hela tiden när vi va små,. Men jag lider faktist inte speciellt mycke, han har sitt och jag har mitt och så får de gärna vara i fortsättningen oxå..

 

                        

Av Moa Lindqvist - 4 december 2010 22:09

10. Det här hade

 

 jag på mig idag

 

 

 

Dagens klädsel: Vita trosor, rosa Bh, vita strumpor med grisar på, svarta leggins från Gina, svart linne från gina, vit topp från lindex och en svart stickad tröja   

Av Moa Lindqvist - 4 december 2010 21:58

9. Min tro



jaa jösses, jag är typ anti gud.. Har aldrig trott på Adam & Eva eller nått sånt. Jag tror på the big bang osv.. Jag har typ aldrig bett till gud eller liknande. Men därimot så vet jag en gång för flera år sen när pappa skulle operera hjärtat och vi hade fått tiden för när han skulle sövas ner, så vet jag att jag sa till mej själv Om de nu finns en gud så snälla hjälp pappa att överleva ifall nånting går snett. Operationen gick kanon, vilket dom oftast gör ändå så jag tror inte att det fanns nån "gud" som lyssnade och hjälpte honom.. Men därimot så tror jag på ett liv efter döden, spöken osv. Och jag tror på fullaste allvar att det spökar hemma hos mamma och pappa, och att så fort jag hör ett okänt ljud så är de nått som spökar. haha..  De e iaf vad jag tror på :)

Av Moa Lindqvist - 3 december 2010 22:40

Sur



Fy fan va sur jag är.. när jag va uppe hos syster förut fick jag reda på en sak som gjorde att jag bara känner att NEJ jag orkar inte sitta hemma ikväll och trycka ner mej själv mer.. Såå jag ringde te ludde och fråga om vi skulle åka te åsbro och partaja lite, ah men så får jag bara tag på sjuss dit men inet hem, och då ville han hellre sitta i stan så neeej de blev inte så, sen iaf så fick jag efter mycke om och men tag på lina och sjuss hem, men då skulle dom vi skulle te in te askersund ist, men då får inte lina gå ut ist. Såå jag får snällt sitta inne ikväll och glo, jävla bajs helvete! usch de bara kokar i mej,..

 

..

efter ikväll börjar jag fundera på om jag verkligen skrev rätt för ett tag sen.. neej tror inte de!  

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards