mooaass

Alla inlägg under augusti 2010

Av Moa Lindqvist - 18 augusti 2010 22:08

hej.

 

Första dan i nya klassen idag då. Va helt okej!. Och de kommer verkligen att bli awsome att gå ute i kvarntorp. Men jag berättar mer om de i morrn, har lite bilder o lägga in oxå, men som sagt det får bli i morrn, för nu är jag bara sur oh ledsen.. Skolan är fixat och så nu, men allt annat då? näh de va ingen som riktigt tänkte på de vah? .. Usch, nu ska vi käka kvällsmat sen blire att sova!

Av Moa Lindqvist - 17 augusti 2010 22:09

hejjee :)

 Åkte iväg te kumla förut poch skrev på lite papper, så nu är allting fixat! I morrn börjar jag fordonsprogrammet istället för hotell och resturang. Kommer och gå med sandra (tack gode gud!) Såå jag tror att de kommer o bli skit bra :) Kände redan när vi kom te skolan igår att hotell och resturang inte alls är min grej. Visst man ska inte dömma sådär redan efter första dan, men jag kände bara hur otroligt fel de va.. De enda negativa med gymnasiet är att jag måste sitta och åka buss och tåg ;/ jag hatart! Blir alltid jätte nervös när de e dags o gå på;s men men, jag lär mej väl nån gång.. I morrn så blire iaf att först åka buss te hallsberg där sandra möter upp mej, så åker vi tåg te kumla, där vi ska på en annan buss som åker te kvarntorp, sen efter lunch så skulle vi åka te nått annat ställe med hela klassen för o typ lära känna varann, sen får vi sjuss tebaka till kumla på em/kvällen, och sen kär sandra och linus hem mej :) så de blir mycke åkande fram och tebax, men de e väl bra träning antar jag.. Sen så är vi lediga på torsdag (y) men nog om de, nu ska jag och johan äta blåbärspaj, och sen sova. Ska upp 05:30 i morrn :O:O:O

Av Moa Lindqvist - 17 augusti 2010 09:48

halloou ;)

 

Har verkligen inte haft tid o blogga nått dom senaste dagarna. har gått och varit skit nervös inför skolan, och sen igår när jag kom hem så vart det ändrade planer, så jag är hemma idag. Berättar mer om de senare, för nu ska jag strax göra mej i ordning och vänta på att mamma ska ringa så ska vi åka in te skolan och fylla i lite papper :) Men som sagt jag berättar allt sen när jag vet lite mer !


Av Moa Lindqvist - 13 augusti 2010 17:12

tjaaao :)

 

har seriöst inte orkat blogga idag! min rygg halvt dödar mej, och + på de iså har jag min lillasyster  här som tjatar hål i hövve på mej :O tack gode gud så kom johan hem precis när hon börja äta upp hans chokladbollar , hahah..

Har iaf precis badat/duchat så nu känner jag mej som en helt ny människa igen ;) Hoppades på att de skulle mjuka upp ryggen lite mej neeej.. Och de verkar inte bli nån gaddning ikväll för hon som jag skulle tatuera har inte hört av sej.

Ikväll blire iaf att dra bort te kenny o så :) Men jag får dock ta de jävligt lungt så inte ryggen pajjar mer ;/ Vill gärna kunna gå nu när skolan börjar. Föresten så är jag inte ett dugg nervös längre, för jag har pratat med evve och hon har lovat att jag ska få gå och hålla henne i handen dom första dagarna ;P hahah! Nej men seriöst :O Okejj lite nervös är jag nog, men jag fixart! :) Ah ne nu ska jag inte sitta här mer! ;) herråå

Av Moa Lindqvist - 12 augusti 2010 23:39

Har suttit och spelat need for speed nu i flera timmar typ:o Nu äre iaf dax o krypa ner i sängen så man orkar med morgondagen. Får se om de blir att göra en tatuering på kvällen innan man drar bort te kenny. Bild kommer isf^

 

Avslutar kvällen med en bild på ingen annan än mej själv i morse när jag va övertrött Oo

  

Av Moa Lindqvist - 12 augusti 2010 13:53


Usch jag börja nästan o gråta när jag såg den här videon.. Den stämmer in så på mej och johan. Vi båda hatar och älskar varann, går varann på nerverna hela tiden men kan inte vara utan varann. Vi gillar inte alls samma saker, utan de jag tycker är kul avskyr han, och tvärtom. Men jag älskar honom ändå. Och jag vet inte hur jag skulle klara mej utan han. Johan är min trygga punkt här i livet,. När vi bråkar eller när han är full, så blir det så fel, för de e han jag vill berätta allt för, alltså om han kallar mej för bitch eller nått så vill jag bara gå fram o säga: gifsen han där kalla mej för bitch! Så jag antar att jag litar för mycket på att han alltid ska finnas där. Hur som helst så älskar jag min plutt över allt annat! Och det kommer o krävas mycke för att jag ska lämna honom!

08-04-25

Av Moa Lindqvist - 12 augusti 2010 11:39

heey :)

 

Kan lova att jag sov inatt! (a) maha.. gick bort te kenny strax efter 10 och va där de lite efter 3. Satt o tjöta med ken och kolla på film o lite så :) Somna iaf vid 4 i morse och vaknade nu vid 11 av att nån ringde :o Ska väl försöka o vakan till nu och sen gå ner och köpa påfyllning te telefonen :) Pengarna tog ju nämligen slut förut när jag prata med mamma.. Jävla skit halebop asså.. Man ringer ju igentligen inte speciellt billigt om man inte fyller på med 200-300. De kostar liksom 1,99 kr i minuten och ringa till ALLA.. Hemskt, det trogs närmare 17 kr förut när jag pratade med mamma i typ 10 min ;o Neh nu ska jag inte sitta här o va negativ. Ha en bra dag, för de tänker jag ha!. pöss*

 

  

Av Moa Lindqvist - 11 augusti 2010 19:58

tjooh

 

 

Usch vilken hemsk dag de har varit. Har varit så förbannat rastlös så har nästan klättrat på väggarna.. usch,. Nu håller jag iaf på o gör mat, sen ska jag ta en varm dusch, sen vet jag inet riktigt vad jag ska göra? har bestämt mej för att ikväll så ska jag banne mej inte lägga mej förens jag dör av trötthet typ.. För det suger verkligen att bara ligga i sängen och glo upp i taket medans johan ligger och snarkar mej i örat typ.. får se om jag går bort te ica sen och hyr ett par filmer så jag iaf har nått o titta på sen..

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards