mooaass

Alla inlägg under augusti 2010

Av Moa Lindqvist - 23 augusti 2010 22:12

wohoo titta vad vi har beställt hem!! :D ååah, jag köpte en c9o5 förra vintern, fast silvrig men dum som jag va så sålde jag ju den te min bror, men nu så har johan klickat hem en ny åt mej, fast svart :D Och de roliga är att dom går typ inte att få tag i nya längre om jag inte köper på blocket eller tradera (a)


  

Av Moa Lindqvist - 23 augusti 2010 18:58

heey

 

Gick vid halv 6 typ i morse, sen vid halv 7 kom mamma och hämta mej, och körde mej te sandra, så va där typ en halvtimme, sen åkte vi te skolan, och göttans, vi sluta typ halv 11 idag :D då gick vi o käka, sen åkte vi te hallsberg, och mötta upp ludde, sen gick vi te robins skola och träffade raggarsimon, och sen kom robin. Sen gick jag sandra o ludde hem te ludde där jag fick oboy ;) weeiii :D Sen gick sandra hem och jag o ludde gick o handla.. haha fett kul vare! ;P Sen kom andreas och johan och hämta mej så sjussa andreas hem oss :) sen prata jag lite med syon på skolan, och nu sket sej allt typ igen,..;/ menmen, sen gick vi ner och kolla telefon te mej, men den jag ville ha fanns inte så vi ska kolla på elgiganten ikväll ist. Behöver ha en ny! Då ska jag läma in den jag har nu på lagning, och sen starta upp mitt andra nummer så i framtiden så kommer jag att ha 2.

ah nu håller vi iaf på o gör mat , så de blir att käka, spela kort och sen sova.

  

Av Moa Lindqvist - 22 augusti 2010 16:47

heey :)

 

Har varit lite dåligt med uppdatering nu i helgen, för i fredas hände de mycke :O Va med sandra med familj i fredas och spela kubb och lite så, och när jag kom in te stan så va johan skit full, så de sluta med att jonas ringde och sa att han precis hade åkt förbi pubben där gif va och sa att polisen höll på och ta honom, så dom kom upp och hämta mej, så åkte vi ner dit och så pratade jag med dom, så till slut så kom vi överens om att dom bara skulle sjussa hem honom, och att jag skulle följa med och se så johan la sej och inte gick ut nå mer.. Jösses!...

Och igår så va jag själv hemma typ hela dan, pappa kom in te stan så jag gick ut och prata lite med honom :) Sen så kom johan och hans mamma in te stan och hämta mej, så åkte vi ut te tiveden, där dom hade kräftskiva, trevligttrevligt :)

Tråkigt bara att dom som har nått i mot mej inte säger det till mej ist för o snacka bakom ryggen. menmen, jag bryr mej faktist inte speciellt mycke, tycker bara att det är tråkigt när folk dömmer;o 

 men nog om de, idag har vi inte gjort ett dugg, johan va nere och handra middags mat förut, och när han kom hem så kolla vi på NCIS och käka kex med vitlöksost på :) och nu ska vi väl snart göra mat, så de e överstökat ;P Sen blire att ta ett låångt varmt bad och duscha, sen sussa. Måste sova tidigt ikväll, så man orkar upp i morrn. Vete fasen asså hur jag ska ta mej te skolan..?:S men de löser väl sej!..

 

Sen så vill jag oxå säga lycka till te Ludde som flyttar hemifrån idag :)  

 

  

Av Moa Lindqvist - 22 augusti 2010 14:36

 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

-----------------------------------------

 

Hej! Jag undra bara varför du började tatuera/pierca? Har du haft intresset sen du var liten?

 

Jag har alltid varit fachinerad av all sorts kroppskonst över huvudtaget. Och redan när jag va typ 6-7 år så va jag extremt fachinerad av folk som vågade sätta sej i stolen och låta en främmande människa spruta in bläck under huden. Lika så dom som låter sig bli piercade. Och jag visste redan när mamma kom hem med sin första taturing att de där var vad jag ville göra :)

--------------------------------

 

Hej! Fin blogg! Jag har hål i läppen och har haft i flera månader. Min mamma brukar hjälpa mej med piercingar ich sånt men hon vet inte hur man ska göra sånt här.. Min läpp började svullna för nån dah sen. Antar att det är infekterat, men hur gör man för att det inte ska bli det?

 

Säger till dej som till alla andra. Skaffar man sej en piercing, så är A och O att man tvättar de! Jag tvättar mina morgon och kväll, först med sårsprit så att bakterierna dör och hålet torkar ut lite, sen tvättar jag med tattoo/piercing tvål så att det fuktas upp igen. Sen kommer det ofta smuts in i själva hålet som man inte kan se, och när de har legat där ett par dar så slutar de ofta med att många får "broccoliläpp" Såå se till att tvätta de ordentligt så borde det inte vara några problem.

-----------------------------

 

Hur känns det att pierca andra? Känns det läskigt?

 

Jaa i början kändes det läskigt, men nu är jag så pass van, så det ända som jag jämt blir nervös för att att råka sticka personen i fråga i tex tandköttet eller liknande.. Och det har jag inte lyckats med hittills så.. :P Det är ändå en ganska tuff känsla att sticka en nål igenom nåns tunga, sånt man får adrenalinkickar av typ :)

----------------------------

 

När träffade du din kille?

 

den 25e augusti så va det 2 år och 4 månader sen :) Alltså den 25/4-2008

-------------------------

 

Hej, jag har tänkt ta hål i min läpp, och vill veta hur ont det igentligen gör, mina kompisar säger att det knappt känns, så vill veta om du tycker att det gör ont:P Och var tycker du att det är finast att ha hål i läppen?

 

Om dina kompisar säger att de knappt känns så ljuger dom! haha:P För känns det gör de, men det är inget man inte överlever! Man blir snarare bara chockad över hur extremt fort det går. Jag som ändå har tagit hål i läppen 6 gånger blir fortfarande dörädd när nån annan tar hål på mej. Men det gör faktist bara ont när nålen ska igenom, sen känns det inte , det är bara obehagligt. Och det är oliak från person till person med vart som är finast, Jag tycker personligen att meduza är jävligt snyggt ;P

---------------------------

 

Hur fungerar det att tayuera över ärr? Blir det fint om dom är "buckliga"

 eller ser det bara dumt ut?

 

Asså så vitt jag vet iaf så är det väldigt svårt att få färgen att fästa ordentligt över ett ärr, men det beror oxå på vad för typ av ärr det är. Och jag tycker iaf att ett ärr som är övertatuerat är fint. Men det äår ju bara min åsikt, och det oavsett om de ser "buckligt" ut.

---------------------------

 

Hejsan! Du har en riktigt häftig blogg och jag älskar att läsa den!:)

 

Jag undrar bara , hur är livet när man är 16 år och bor med sin kille och så?:) Lixom hinner du med skolan? Och du skrev att du håller på att lära dej tatuera, hur går det då? :)

 

Taack! :)  Det är både skönt, men oxå otroligt jobbigt att vara så ung och bo med en annan människa, man får ta betydligt mera ansvar än dom flesta andra 16 åringar. Men de är oxå otroligt skönt.. Men bara för att jag inte bor hos mina föräldrar längre så betyder inte de att jag sitter här i lägenheten och röker på direkt. Jag respekterar fortfarande vad dom säger. Skulle tex min mamma ringa en fredakväll och säga att hon ville att jag skulle gå hem och lägga mej eller nått så skulle jag göra de. Jag har inte fyllt 18 än och då respekterar jag och lyssnar på det dom säger..

Och de går finfint med tatueringarna :)

------------------------------

 

 

  

Av Moa Lindqvist - 21 augusti 2010 17:42

 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

----------------------------------------

 

Jag har haft piercing i ögonbrynet, men tog ut den. Kan jag ta där igen eller måste jag ta i andra?

 

Klart du kan ta i samma ögonbryn igen, men se till så att gammla hålet har vuxit igen bara. Gå iväg te närmsta studio och be nån där kolla bara så att det inte har blivit för hårt ärrvävnad bara.

 

När började du pierca?

 

"oseriöst" i sjuan, det är inte förens nu de har blivit mer seriöst.

 

Är du inte nervös för att typ göra fel?

 

Joo de e klart, men mycket beror ju oxå på personen som ska ha hålet oxå. Tro mej, de e inte lätt o få de rakt!

 

Tycker du att det är snyggt med piercingar?

 

Jaa självklart, men det finns oxå en gräns, till vad som är snyggt och inte..

 

 

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 21:36

heeey:)

 

Älsklingen kom hem med mat förut, så vi käka och kolla lite på tv, och nu märkte jag att klockan har rusat iväg igen;/ Ska duscha nu och sen krypa ner i sängen och sova, ska upp kvart i 6 i morrn. Såå jag svarar på frågorna i morrn så fort jag kommer hem igen, vilket borde vara runt 4-5. Så håll utkik då! :)

Pöss och kjam

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 17:45



     

 

bara för att alla andra tjötar om dessa F*rbannade frågestunder, så måste ju jag oxå pröva;) haha(a) Dock lägger jag bara upp frågorna om de e minst 7 st (vettiga!) . Så och ett par timmar framåt så får ni fråga mej precis vad som helst. Om att jag piercar, jobbar på o lära mej o tatuera, att jag är 16 år och bor med min pojkvänn, vårat förhållande osv :) Och alla som frågar får en länk, jag kommer att göra ett helt nytt inlägg med bara länkar sen :)

För att ställa en fråga:

Skriv vad du heter, adress till bloggen/hemida, skicka antingen som kommentar till de här inlägget, eller som en vanlig fråga .

 

  

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 11:25

heyy

 

Åah johan åkte kl 5 i morse, och de va typ svinkallt i lägenheten :o trodde jag skulle dö där ett tag ! Nästan iaf..

Igår då: Först när jag va på väg ner te bussen så kom jag på att jag hade glömt mitt helt oöppnade paket hemma, och bussen gick om 5 min så jag skulle inte hinna hem och hämta dom, vilket gjorde att jag bara hade 6 cigg.. Sen iaf när bussen va framme i hallsberg så upptäcker jag att jag hade tappat dom på bussen, och den hade redan åkt iväg. tack gode gud så fixade jag nya,(upptäckte senare att jag hade råkat stoppa ner dom underst i väskan;P) sen när vi skulle på tåget så höll vi på och missat, så vi fick springa efter de typ, Vilket då är jäätte bra för min rygg som är helt trasig;/ Sen iaf så åkte vi te kumla och sen vidare ut te kvarntorp, där de va getingar precis överallt:o usch.. sen skulle vi åka ut te skogen typ, där klassen skulle övernatta i nått tält, bara de att när vi kommer ut dit så ser jag att vi ska åka linbåt över en sjö för att stället vi skulle va på ligger på en jävla Ö!! usch va arg jag vart, + att de va kryp ta mej fan överallt. Så jag höll på och börja gråta när vi gick av där.. När vi väl va ute på ön så märker vi att vi inte har nån täckning , vilket gjorde saken ännu värre. Och de va typ dubbelt så mycke getingar där. så vi satt fast på den där jäkla ön i typ 3-4 timmar, och typ satt på en brygga och bara hets rökte. Men sen fick sandra tag på linus så han skulle komma och hämta oss, så en lärare drog över oss med båten och sjussade fram oss typ 2-3 km te asfalten, och sen fick vi gå en bra bit sen kom linus. Tror aldrig att jag har varit så glad över och se honom förut! Sen åkte vi in te örebro och tanka, och sen vidare te donken och köpte mat snabbt som satan, för sandra och linus hade brottom hem. Och sen sjussa dom in mej te stan.

Snaka om Mardröms dag! :o

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards