mooaass

Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 21:36

heeey:)

 

Älsklingen kom hem med mat förut, så vi käka och kolla lite på tv, och nu märkte jag att klockan har rusat iväg igen;/ Ska duscha nu och sen krypa ner i sängen och sova, ska upp kvart i 6 i morrn. Såå jag svarar på frågorna i morrn så fort jag kommer hem igen, vilket borde vara runt 4-5. Så håll utkik då! :)

Pöss och kjam

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 17:45



     

 

bara för att alla andra tjötar om dessa F*rbannade frågestunder, så måste ju jag oxå pröva;) haha(a) Dock lägger jag bara upp frågorna om de e minst 7 st (vettiga!) . Så och ett par timmar framåt så får ni fråga mej precis vad som helst. Om att jag piercar, jobbar på o lära mej o tatuera, att jag är 16 år och bor med min pojkvänn, vårat förhållande osv :) Och alla som frågar får en länk, jag kommer att göra ett helt nytt inlägg med bara länkar sen :)

För att ställa en fråga:

Skriv vad du heter, adress till bloggen/hemida, skicka antingen som kommentar till de här inlägget, eller som en vanlig fråga .

 

  

Av Moa Lindqvist - 19 augusti 2010 11:25

heyy

 

Åah johan åkte kl 5 i morse, och de va typ svinkallt i lägenheten :o trodde jag skulle dö där ett tag ! Nästan iaf..

Igår då: Först när jag va på väg ner te bussen så kom jag på att jag hade glömt mitt helt oöppnade paket hemma, och bussen gick om 5 min så jag skulle inte hinna hem och hämta dom, vilket gjorde att jag bara hade 6 cigg.. Sen iaf när bussen va framme i hallsberg så upptäcker jag att jag hade tappat dom på bussen, och den hade redan åkt iväg. tack gode gud så fixade jag nya,(upptäckte senare att jag hade råkat stoppa ner dom underst i väskan;P) sen när vi skulle på tåget så höll vi på och missat, så vi fick springa efter de typ, Vilket då är jäätte bra för min rygg som är helt trasig;/ Sen iaf så åkte vi te kumla och sen vidare ut te kvarntorp, där de va getingar precis överallt:o usch.. sen skulle vi åka ut te skogen typ, där klassen skulle övernatta i nått tält, bara de att när vi kommer ut dit så ser jag att vi ska åka linbåt över en sjö för att stället vi skulle va på ligger på en jävla Ö!! usch va arg jag vart, + att de va kryp ta mej fan överallt. Så jag höll på och börja gråta när vi gick av där.. När vi väl va ute på ön så märker vi att vi inte har nån täckning , vilket gjorde saken ännu värre. Och de va typ dubbelt så mycke getingar där. så vi satt fast på den där jäkla ön i typ 3-4 timmar, och typ satt på en brygga och bara hets rökte. Men sen fick sandra tag på linus så han skulle komma och hämta oss, så en lärare drog över oss med båten och sjussade fram oss typ 2-3 km te asfalten, och sen fick vi gå en bra bit sen kom linus. Tror aldrig att jag har varit så glad över och se honom förut! Sen åkte vi in te örebro och tanka, och sen vidare te donken och köpte mat snabbt som satan, för sandra och linus hade brottom hem. Och sen sjussa dom in mej te stan.

Snaka om Mardröms dag! :o

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards