mooaass

Alla inlägg under augusti 2010

Av Moa Lindqvist - 26 augusti 2010 22:19

halloou:)

 

Sitter och nördar runt på massa bloggar.. åååah jösses, en del skriver verkligen sådär  onödigt meningslösa blogginlägg :O haha fast jag ska väl kanske inte säga så mycke om den saken ;)

Maten står iaf på spisen nu.. Skulle igentligen ha ätit för länge sen, men syster och hennes sambou körde mej och johan te netto förut så vi fick storhandla, och sen följde hon med ner hit, så vi satt o tjöta ett tag. Skrämde upp henne ordentligt nu inför förlossningen ;) , neerå.. Jag ska ju nämligen bli mosten nu när som helst:) Bebisen skulle ha kommit förra fredan men av nån anledning så vill den hellre ligga kvar och sparka och dricka sitt eget kiss??:o men med lite tur så kommer den inatt eller i morron :) Maddis berättade förut att när alla bebisar ligger i magen så dricker dom sitt egna kiss. Höll på o spy där ett tag :O haha;P näh men de ska faktist bli jätte kul o bli moster, ska lära ungen allt ja kan :D Och framförallt, VART MAN PIERCAR SEJ OCH INTE !! ;) höhö(a) ah ne nu ska jag gå ut i köket och snora ner johan lite till, och sen fortsäta med maten :D

 

  

Av Moa Lindqvist - 26 augusti 2010 13:56

heey.

 

ååah har suttit och kollar runt efter lite nya kläder, och guu va mycke snyggt jag hitta :O Får bli en liten resa in te örebro snart tror jag ;)


          


Linnet med rosor på och legginsen med halvspets Ska jag ha! ååah :')


  

Av Moa Lindqvist - 25 augusti 2010 21:36

heey,

 

usch, jag sitter och nyser och snorar som ett as här:o håller verkligen på o bli sjuk ;/ hatart!

Jag gick iaf ner på stan förut och mött emamma vid diana, så gick vi o kolla lite på marken. Köpte 2 mössor , en te mej som det står Melindas storasyster på och en te melinda som det står Moas lillasyster på :) föör sött! sen så kom maddis och sonny ner en sväng, och likaså johan :) Så jag gick med honom. Jag köpte:

En mössa

En piercing stav te örat

Godis

Naturgodis

En tändare

5 par trosor

14 par strumpor 

2 lampor

 

Är helnöjd! Sen vid halv 6 så kom melinda hit och va här te typ halv 8. Kul o få umgås med henne lite, fastän vi halvt hade ihjäl varann ;) nu ska jag o johan spela finns i skön för ovanlighetens skull ;) sen blire att sova. Hoppas att jag mår bättre i morrn!

 

  

Av Moa Lindqvist - 25 augusti 2010 21:36

heey,

 

usch, jag sitter och nyser och snorar som ett as här:o håller verkligen på o bli sjuk ;/ hatart!

Jag gick iaf ner på stan förut och mött emamma vid diana, så gick vi o kolla lite på marken. Köpte 2 mössor , en te mej som det står Melindas storasyster på och en te melinda som det står Moas lillasyster på :) föör sött! sen så

Av Moa Lindqvist - 25 augusti 2010 09:00

heey

 

Asså vem va de som ringde mej i morse vid halv 8 ???:O hann inte svara och våga inte ringa upp igen för jag kände inte igen numret ;/ ajja whatevah, har dö ont i huvet idag , de va drf jag inte kunde sova längre, ;/  och jag hatar verkligen o ha ont i huvet, man kan liksom inte göra nånting typ.. Får se om det blir nån marken sen idag, de e ju askerundsmarken tyyp :) men känner verkligen inte för o springa runt där med migränhuvudvärk direkt ..

--------------------------

 

Och ni vet leopard stövlarna jag la upp bild på igår? sandra arslet har beställ dom så nu kan ju inte jag köpa hem dom :O de blir för mycke humle o dumle om vi går med likadana stövlar i vinter oxå,  såå de får bli dom roosa ist . haha(y)

  

Och här får du en länk ditt arsle bara för att du snodde mina stövlar www.alexandranordahl.blogg.se ;)

 

  

Av Moa Lindqvist - 24 augusti 2010 21:45

ååah, jag vet att de inte är vinter än, men jag kan verkligen inte låta bli (a) Har suttit och gluttat runt på www.have2have.se åherre gud vad snygga uggs ja hitta ! :O Nu är de ju inte riktiga uggs men ändå. Tror bestämt att jag får ta mej ett litet snack med mamma nu angående stövlarna (a)

 

          

  

Av Moa Lindqvist - 24 augusti 2010 21:23

hejsan :)

 

Skolan idag va lugn, men seeg :o menmen, När vi sluta så stod johan och andreas ute på parkeringen, så jag åkte med dom hem. Va hemma kvart över 3 idag. Körs i taket typ!!  Skönt iaf att vara hemma i tid för en gångs skull!..

 

Nu har jag iaf precis gjort chokladkola och lyckats få i mej lite mat, gick sådär för jag mår inge bra alls ;/ Så det blir att vara hemma i morgon.

Ah ne nu ska jag och johan spela finns i sjön och sen söva!

 

  

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards