mooaass

Alla inlägg under januari 2011

Av Moa Lindqvist - 5 januari 2011 13:27

Yeeeesss!!!

 

 

 

 

  

 

Den har kommit! :D aaaw den är så jäkla snygg, ! Johan är nere och hämtar ut den, stackarn ;)

Av Moa Lindqvist - 5 januari 2011 11:12

Tiveden, Eller?

 

 

Jaa Johan vill att vi ska åka ut te hens pappa i Tiveden idag, vilket jag inte är speciellt sugen på.. Enda fördelen är ju att Maja han springa lös där och jag kan ta en promenad ist för o träna på maskinen idag, som förövrigt har gett mej en förjävla träningsvärk i armarna idag så jag knappt kan lyfta nått ;o (y) Jobbigt, men nu vet jag iaf att den kommer o ge resultat (:

 

Har iaf skickat iväg Johan te apoteket för en stund sen, för o köpa avmaskning te Katterna och Maja. Blir kul o försöka få i dom de sen.. ah ne de va väl de jag ville säga, ska klä på mej och göra mej i ordning nu. Tjaahrå!


  

Av Moa Lindqvist - 4 januari 2011 20:18

*Duuktig*

 

Yes känner mej fruktansvärt duktig idag! Gick upp i morse o tog ut maja lite, sen Kom En som heter Mia hit och lämna en Crosstrainer som jag nu har köpt (y) sen blev de frulle, träning, och sen upp te syster, hem o käka lunch, sen åkte vi ut te mamma en sväng, träning och nu ska vi strax äta lite igen :)

Försöker äta nu med ca 4 timmars mellanrum så att jag aldrig hinner bli sådär himla hungrig :)

 

såå idag har jag ätit:

 

Frulle: Lite fil med musli och två knäckemackor med kalkon på.

Lunch: Ris med köttgryta och Morötter.

Mellanmål: En "slev" stekt köttfärs med tacokrydda och gurkbitar till:)

Nu: Ugnad lax, med potatis och spenat :)

----------------------------------------------------------------------

Nu ska ju inte de här va en matblogg direkt med blablabla om hur många kalorier jag har ätit osv, men jag känner mej bara så himla stolt för jag har alltid ätit första målet mat vid tidigast 4-5 på eftermiddan, jaaa ni fattar ;)

Av Moa Lindqvist - 3 januari 2011 18:21


Jag kanske borde ta alla mina studiebidrag och köpa trisslotter för, o vinna ett par miljoner, så jag kan köpa ett stort hus med Gård så jag får ha kvar min häst, då kan ju häst nr 2 oxå bo där, och alla blir jätte glada? Johan vill ju oxå bo i hus.. där kan ju Till o med Maja gå lös hela dagarna. Jag ska nog göra så,. Köpa trisslotter för mina pengar, mycke bättre än o köpa mat, kattmat, cigg och hundmat..

Av Moa Lindqvist - 3 januari 2011 12:02

Ny vecka!

 

Yees och det känns jätte bra!, Började dagen med frulle, 3 små skivor med hembakat bröd (vi va duktiga o baka igår) och en flaska bubbelvatten, duktig Mowa !   Och nu ska snart Ja o Johan uat Maja lite sen blir det att gå bort te Konsum o handla lite mat + morötter o dipp :) Det får bli dagens Promenad . Skriver mer sen..

 

  

Av Moa Lindqvist - 2 januari 2011 23:06


Alla rökare verkar ha satt nyårslöftet "jag ska sluta röka" , bra där!- Men inte jag, nejnej jag blossar på som vanligt    Alla verkar verkligen gå in hårt för nyårslöften 2011? whatever i tisdags tror jag att de va? bestämde jag iaf vad mitt nyårslöfte ska vara. Jag ska må bra!  Jag tänker inte lägga ner tid på apor som tar energi (på ett dåligt sätt), jag sänker inte sitta här i lägenheten o ruttna. Till o börja med så ska jag och Johan köpa en Crosstrainer, för vi ska nämligen börja träna lite , yes det är bra för kropp o själ!   Sen så satsar jag på o få bort min "deprition" eller vad man nu ska kalla de för, för JAA jag har mått skit de senaste halvåret! Nu ska jag ta tag i de här o se till att jag får gå o prata med nån, som kanske kan hjälpa mej ? Sen så ska jag verkligen försöka o bygga upp mitt och Johans förhållande (Jag hoppas han tänker likadant?) Funkar de inte , nej men då ger jag upp , för sista gången på riktigt. Jag har bestämt mej för att gå vidare då..
-------------------------------------------------------------------------------------
Sen så vet jag även att 2011 Kommer att bli ett jobbigt år, allt är inte som det brukade va hemma, Men dom säger ju att allt ont har nånting gott med sej? Just nu så hoppas jag på de.. Jag kommer o berätta mer om allt när jag vet säkert vad som händer.. Samtidigt som allt känns jätte jobbigt angående det, så är det ju faktist såhär oxå, att jag har flyttat hemifrån, jag har en egen liten familj med Johan, Jag han och Maja. Sen anser jag fortfarande att min riktiga Familj är hemma på Fatburen, No matter what liksom.. Allt förändras så himla fort, och nu märker jag verkligen att jag börjar bli vuxen, vuxen när det gäller o handla, spara pengar osv, har hag varit i två år nu redan. Men nu är liksom mina "barna år" är förbi och jag går snart in i det riktiga livet ..utanför Askersund.
 
Här är den Moa jag vill vara:
              
 
Av Moa Lindqvist - 2 januari 2011 22:55

Nyårsbilder

 

 


                                      

Av Moa Lindqvist - 1 januari 2011 22:59

Jag lever....

 

 Eller?

 

 

Usch de känns inte som så.. Har ont överallt och näsan rinner 24/7.. Och fy satan va bakis jag har varit idag ;/ somna runt 5-6 i morse och Vakna vid 9 av att jag mådde dö illa, (och då menar jag verkligen döö illa) och de känndes som att huvet skulle sprängas när som helst typ och + på de så va jag fortfarande full oxå.. (y) Vet knappt själv hur mycke jag drack igår, men vi grogga iaf, drack jäger, cider och champanj.. fyy fan !

jaja men jag ntar att de va själv förvållat, och kvällen va väl typ helt okej, ett tag iaf. 12-slaget va kul iaf :)  Har massor med kort från kvällen men jag orkar seriöst inte ladda upp alla nu för min dator är så jäkla seeg!

 

Ni får en bild på tröjan jag klicka hem nyss ist ;)


  

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards