mooaass

Alla inlägg under april 2010

Av Moa Lindqvist - 26 april 2010 16:47

har suttit och kollat runt lite på avslutningsklänningar, ska in med mamma te mariebrg i maj och köpa nån, men de e så jäkla svårt.. Måste ju ha två (igentligen 3) först en te avslutningsmiddan, en te själva svslutningen och sen en te kvällen. Fast igentligen så behöver ju inte de vara nån klänning då,. Funderar på nån tunika eller nått. de ska iaf köpas när vi åker in i maj.

Men jag funderar ändå på o köpa den vita med svart band., så jäkla snygg!


    

Av Moa Lindqvist - 26 april 2010 10:24

hejhej

 

 

blev att vara hemma idag då.. ska ju som jag skrev igår te doktorn idag, och jag vill verkligen inte! menmen,, har ingen aning om när vi ska åka eller nått så de e väl bäst att göra sej i ordning snart tror jag. bläääh

Av Moa Lindqvist - 25 april 2010 21:55

hejhej

 

 

usch, har varit sådär äckligt trött hela dan ;/ orkar verkligen inte göra nånting;o kanske lika bra då.

De va ju som sagt min och johans 2 års dag idag, och den har varit super bra!vi har absolut inte gjort nånting annat än o varit med varandra hela dan, och de e ju huvudsaken. Eller varit o varit, vi har mest sovit och sen grillat lite . Men de har varit mys iaf!

 

I morrn blire örebro igen.. ska te doktorn och röntga magen ;/ weeeeii .. eller inte..

Och inte har jag några pengar heller ;/ de känns ju alltid bättre o komma dit när man vet att man faktist kan köpa nånting efter (jag har fobi för doktorer) så de känns inge vidare kul direkt. Och som ett plus på de oxå så får jag inte äta nånting 4 timmar innan jag ska dit,. Och grejen är den att jag kan verkligen inte äta frukost, och jag får inte äta efter halv 10 och jag ska vara hos doktorn vid halv 2. så jag funderar faktist på o vara hemma i morrn, men ja vene.. usch jag är så jävla trött på doktorer, sjukhus osv så jag skulle nästan kunna spränga skiten. men dom har faktist i stortsätt räddat livet på min pappa så de skulle jag inte kunna göra, för dom är ju faktist där för och hjälpa. Men det är inte något som jag har märkt för min del..

 

Nej nu ska jag ta försöka slita johan ifrån tvn och lägga mej i sängen o sova.! herrå

Av Moa Lindqvist - 25 april 2010 11:23

hajjhajj

 

har verkligen inte orkat blogga nått nu i helgen! det har hänt alldeles för mycke..

Fredags: Vi va hos monika och älsklingen vart jätte full, jag fick en smäll på käften (inte av johan) jonas kom och hämta mej, och sen va jag med madde typ resten utav kvällen och sov sen hos jonas.

Lördags: vakan upp hos jonas av att mamma ringde och undra vad som hade hänt igår, så vi prata lite sen somna jag om och vakna igen vid typ 1 , då blev de att prata lite o så sn körde jonas in mej te stan. och sen tog jag och johan det bara lungt och försökte reda upp allt som hände på fredan.

Idag: Jag och johan har varit tillsammans i 2 år, och de firar vi med att sitta hemma o glo på tv ;P haha ja men huvudsaken är ju att man är med den man älskar :) <3

Blir nog att träffa lina sen oxå, har starka planer på att gå ut te holmen och grilla liite :)

 

Bilder från i fredags:

 

 

  Mc och sanna

 

 

 

  sofia, jenny och mc

 

 

 

  sofia och jenny

 

 

johan<3  

Av Moa Lindqvist - 23 april 2010 16:28

   mamma kom hit igår med keratinpluppar och värmetång så brände vi fast mitt löshår :)

 

  

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

Av Moa Lindqvist - 23 april 2010 16:19

hajjhajj ;)

 

skolan idag gick finfint.. sitter här och väntar på att johan ska komma tillbaka från affären med cigg, för jag avlider snart ;o har inte rökt sen typ halv 12-12 ;/ jävligt länge för o va mej;o

Efter skolan idag så cykla jag hem och va hemma typ 20 min sen kom ludde, och nu gick han för typ 40 min eller nått, haha vi hade fett kul ;P nu sitter ja iaf o funderar på vad jag ska göra ikväll??? lina, gif eller sosso?? har inte mått någe vidare, så jag vet ärligt talat om jag ens orkar hålla igång ikv?? de blir antingen att gå ut en liten sväng med lina, va hemma o glo på tv med johan, eller grilla och umgås med sosso. Men vad ska jag göra???;/  de löser sej nog antagligen. ..hoppas jag!

Av Moa Lindqvist - 22 april 2010 15:50

´hajjhajj ;)

 

har precis kommit hem från skolan och tvättat bort mitt smink som var alldeles fläckigt ;o ska strax lägga på nytt och prova mina nya lösögonfransar som jag köpte igår ;D sen kommer lina och sosso hit. Sosso skulle ta med sej hennes rosa skor som jag ska få låna. weeiiii (y) höhö ;) blir antagligen att spela tvspel o fiska :)

ska tvinga dom att ta massa bilder oxå ,, behöver lite nya! . ah ne men ja skriver mer sen!

Av Moa Lindqvist - 21 april 2010 21:50

höhö kolla vad jag hitta sist vi va hemma hos johans mamma :')



    

sötnos!  Y


SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards