mooaass

Alla inlägg under februari 2011

Av Moa Lindqvist - 14 februari 2011 19:10

Åååah inte min dag idag! Min nya maskin kom idag (den va förövrigt jätte fin) Jag Lyckades övertala Johan att jag skulle få tatuera en stjärna på honom,  och precis när vi ska sätta igång så så funkar inte agrigatet! ;o De går inte o starta de med pedalen så jag fick sitta o starta o stänga av de med knappen. :@ Sen till slut så gav jag upp.. Såå nu måste jag antingen försöka o få tag på nån mer erfaren som akanske kan säga va de e för fel (???) eller i värsta fall köpa nytt agrigat.

 Usch!

Av Moa Lindqvist - 13 februari 2011 23:07

Slö dag.

 

 

Jaa usch har verkligen inte gjort nånting :O Vakna vid 9 i morse men gick inte upp förens halv ett (!!!) wtf liksom? Då blev de att käka lite sen gick vi upp te Maddis, sen hem o laga mat, o sen up dit igen. Och nu är vi hemma och jag har precis målat naglarna och spelat ice age på wii (a)

Blir att lägga sej o sova strax, måste upp skapligt i morrn för o följa med Maddis o Sonny ut te mamma en sväng innan hon ska te praktiken, sen blire in te stan igen o möta upp Melinda som ville va med mej efter skolan.

 Love-times!    

 

    

 

 

Av Moa Lindqvist - 12 februari 2011 22:56

I'm In Love

 

  



Jag tycker att alla som sjöng i Melodifestivalen ikväll förutom Sanna Nielsen kan slänga sej i väggen, för alla va värdelösa förutom hon. Asså inte ens Brolle va bra, (som jag annars dreeglar över) och då är de illa   Nu låter jag väldigt negativ I know men är de schlager så är de, och då ska de banne mig vara schlager oxå!   


  

Av Moa Lindqvist - 12 februari 2011 14:40

trött

 

 

eehja gick ner på stan igår vid halv 10 och mötte Sofie, Petter och Jonas. Stod på torget ett tag sen gick vi hem te nån som jag inte kommer ihåg va han hette ? Va iaf där nån timma eller två sen fick Johan komma ner med Maja o möta mej så gick vi hem o åt lite sen blev de att sova. Blev med andra ord en tidig kväll för mej, va hemma runt 12 på kvällen.. Orkade verkligen inte va ute för ja va skit trött..

 

Nu iaf så håller jag på med Maten, Sen när vi har käkat så blire att gå upp te Maddis o va där tills de e dags för Melodifestivalen. Lillasyster är där oxå (=

 

  

Av Moa Lindqvist - 11 februari 2011 21:05

  

Av Moa Lindqvist - 11 februari 2011 19:11

Denna eviga

 

 väntan..

 

Eehja jag sitter nämligen o väntar på Sofie som är fruktansvärt seeg! Men fick nyss sms om att jag kunde börja göra mej i ordning, så nu blire fix sen dricka ! (=

 

    

Av Moa Lindqvist - 10 februari 2011 20:40

Ibland funkar de

 

 inte ?

 

Blir så trött på min dator / bloggen.. I morse hade jag skrivit ett lååångt inlägg som jag precis skulle publicera men så givetvis så stängdes hela sidan ner  ;o Blir så trött, och de händer verkligen hela tiden! Meeen Idag har ja iaf skickat ut alla 10000 vinnarmejl på tradera, okej så många kanske de inet va men de kändes som så!. Och utöver de så har vi bara varit hemma hos syster o käkat och kollat på Grey's anatomy. Johan va ledig idag för han skulle på möte så de blev till o med sovmorgon i morse!   

Nu tänkte jag iaf gå och tvätta bort sminket, fixa naglarna och sen sova. Ska upp kl 7 i morrn och följa med mamma te örebro sen kl 13.00 så blire möte på skolan. seeeya

 

  

Av Moa Lindqvist - 9 februari 2011 21:49

 

  

 

eehja de e väldigt många som har frågat om jag har slutat tatuera helt, och svaret är nej de har jag inte tänkt. Men precis när jag hade börjat sist så började det spridas en massa ryckten i lilla Arslesund om att jag skulle ha trott att jag va så himla duktig på o tatuera och att jag tydligen va 100% seriös med det och verkligen trodde på fullaste allvar att mina gaddar vart as snygga. Och då kan jag ju ta o säga att jag började tatuera för att det alltid har varit en dröm och man måste ju börja nånstans för att kunan bli bra eller hur? Och jag har ALDRIG nånsin sagt att jag är duktig eller är seriös med de! Ja jag vill seriöst lära mej, men när man aldrig har hållt i en maskin förut kan man då vara seriös när man äntligen får tatuera på riktig hud? Svaret är Nej. Så lägg ner med o sprida ryckten om att jag tror att jag är nått mirakelbarn inom tatuerandet för de har jag aldrig sagt att jag är   

Nu tar jag iaf nya friska tag genom att köpa en ny maskin samt lite tillbehör så att säga. Och när jag sätter igång så kommer jag fortfarande o lägga upp bilder på tatueringarna jag gör om de uppskattas? Men mer än så blir de inte. Jag kommer till exempel inte o tatuera kompisar (elr liknande) de blir bara nära o kära så att säga som jag litar på till 100%. Eller tatuera kanske är fel ord o använda.. Jag kommer o ÖVA !

 

Mammas svara som jag gjorde i somras.

      

 

 

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards