mooaass

Alla inlägg under oktober 2011

Av Moa Lindqvist - 26 oktober 2011 21:35

Fyy de här vart en jobbig kväll..

Melinda har legat i över 40 graders feber nu i en vecka. Och ikväll fick mamma nog o ringde sjukvårdsupplysningen som sa att dom skulle åka te jourcentralen i örebro vilket dom gjorde där dom konstatera att hon hade den där smittsamma lunginflamationen. Så hon fick pencilin och fick åka hem. Men på vägen hem så hostade hon så att hon spydde blod, och det va inte lite heller. Så när dom kom hem så ringde mamma igen och då sa dom att dom skulle åka te akuten direkt. Melinda gick in o la sej o sov i typ en kvart medans mamma fixa lite. Och när ja skulle gå in och väcka henn eo säga att dom skulle åka så bröt hon ihop totalt stackarn. Usch, hatar o se henne såhär. Men samtidigt så vet ja att dom tar väl hand om henne där inne.. ♥ Vet hur hemskt det är att få sova på sjukhuset men ja hoppas samtidigt att dom behåller henne över natten tills dom verkligen vet vad det är!


 

De ordnar sej ska du se ♥

Av Moa Lindqvist - 26 oktober 2011 10:49

Igår blev de ju att åka te örebro med mamma tidigt på morgonen. Somna när vi åkte förbi marieberg och vakna när vi åkte förbi där igen. Skulle igentligen ha lämnat in min kamera , men kl va bara 9 så media markt hade inte öppnat än. Så de blev hem på dirr o sova. Sen upp till mamma o äta en pannkaka ;) sen åkte ja te örebro igen med maddis, mormor, emil och sonny. Blev mega, citygross och marieberg o kolla efter en jacka men hitta ingen. Sen lyckades ja lämna in kameran iaf 3 minuter innan dom stängde, YESS!!! hoppas dom kan hitta felet för nu  Saknar jag min älskling :(

anyway, idag ska vi väl fortsätta leta jacka till mej . Sen så ska ja ev sälja en av våra iPads :)


Av Moa Lindqvist - 25 oktober 2011 22:21


Tänkte ge er ett jätte bra tips på löshår! Tajmahal.se är där jag har köpt allt mitt löshhår ifrån, och har alltid blivit super nöjd.!

I stort sätt allt inom löshår finns på deras blogg, och även guider med steg för steg o bilder hur man gör en fiin hårförlägning. Samt skötselråd osv . Tycker ni ska kolla in där och ni som funderar på att skaffa en fin förlägning köp allt där, då får ni kvalité och bra grejer! :) Lägger in en länk bland alla andra här till vänster <-- för er som vill kika lite senare ;)


 

 
Av Moa Lindqvist - 25 oktober 2011 22:03

Har under en längre tid velat fram och tillbaka med vad jag vill göra. Men något jag är helt inne på nu är att jag vill jobba med löshår i alla former. Jag älskart!! Fast jag tror det är lite hat-kärlek där. Jag vet inet hur många gånger jag har suttit och svurit över att jag har bränt upp händerna på värmetången och keratinet. Haha! Men ah de e nog de jag vill hålla på med oxå, nailhair o keratin. I och med att jag vet att om man bara sköter håret och fästena ordentligt så är det den näst skonsammaste hårförlägningen man kan ha (efter clips). Min dröm är väl att kunna öppna en webshop och egen salong. Det ska jag göra! Jag har alltid varit sån att jag vill stå på egna ben. Jag kan inte se mej själv i framtiden som anställd hos någon, jag ska ha eget. Den viljan har jag nog fått från mina föräldrar. Dom är precis likadana.


 


 Häär har ni listan jag följer för er som har missat!

Av Moa Lindqvist - 25 oktober 2011 06:33

Usch, vill helst bara krypa ner i sängen igen, gaasch har sovit jätte dåligt inatt. Och fem i sex väckte Johan mej o sa att det var dags o gå upp. Och om fem min ska ja ta hundarna o knalla ut te bilen, sen åker ja o mamma te örebro. Först ska hon te doktorn och sen ska vi lämna in min systemkamera. Sen blire bara hem o sova en stund sen ska ja iväg te örebro igen med maddis, sonny, emil och mormor. Då blire Mega och marieberg vilket inte heller känns så lockande med tanke på att jag är supermega fattig just nu.. uusch!


 

Av Moa Lindqvist - 24 oktober 2011 09:59

Vakna förut av att de börja ringa i en avstängt telefon (!!???) har ju massa gamla telefoner som ligger utspridda lite här o var i lägenheten, o nu helt plötsligt så började en o ringa :O Eller ja larmet på den gick igång. Läskigt! ;s

Hur som helst, idag ska ja, mamma, mormor o melinda åka ut te fatburen och låta hundarna springa av sej lite om nån timme, och så ska vi upp på vinden och kolla på en bur som Maja ev kan valpa i sen när det blir dags :D Känner ju typ att det vore vääldigt bra om den funkar för ja har verkligen ingen lust o springa iväg o köpa en helt ny som kostar typ 1200 kr..

Nää nu ska ja ta en röka, klä på mej, borsta tänderna och gå ut o sätta hundarna i bilen :)

Av Moa Lindqvist - 23 oktober 2011 22:41

Ily!♥

 

 
Av Moa Lindqvist - 23 oktober 2011 22:30

Igår kom Lina te mej, så blev de en grogg eller två, sen lite senare kom Luddepudding oxå och då vart de o gå ut, så vi satt utf lägenheten på en bänk och hade allsång , HAHA!

Sen gick vi ner te Sleven o köpte mer groggvirke och sen knalla runt lite, men va ju helt dött ;o ! sen gick vi iaf te Natta där Jessika o Anna var. Så blev att va där ett tag sen kände jag att jag hade fått lite för mycket av det goda så att säga så jag knalla hemåt. Och lite senare gick jag o rökte o tjöta lite med Ken, och senare kom Sandra och ännu senare så träffa ja Ludde igen . Sen blev de fyllekäk och sova! Kolla klockan sista gången vid halv 5 i morse...


               

SonjaforYou

Mina smycken, Köp dom HÄR! :)

Presentation


Moa
18 år
Askersund

räknare

Kontakt

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg??
 Aldrig- Råkade bara klicka in på den nu.
 Ska börja följa den nu!:)
 Varje dag, eller så ofta jag kan.
 Orkar inte, den är skit tråkig!
 höblöbb

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Gästbok

höblöbb

RSS

.


Ovido - Quiz & Flashcards